dijous, 14 de maig del 2009

UN CAP DE SETMANA BEN FARCIT

El darrer cap de setmana va començar divendres am la participació a les Jornades d'associacionisme, universitat i territori : "Societat en Xarxa".
Organitzat per la Universitat Rovira i Virgili, el Moviment Laic i Progressista i la Fundació EnXarxa amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona, la Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya.
Amb el tema "L'associacioniosme català davant el repte de l'estructuració territorial" i els ponents David Prujà del Consell d'Associacions de Barcelona i Antoni Carné de l'Ens de Comuniació Associativa.
Dissabte vaig haver de triar entre: Montblanc(Conca de Barberà).- Festes de Sant Maties i 15è aniversari dels Amics dels Gegants.
17,30h.- Conferència: “L’Origen dels Gegants”, a càrrec del recercador de cultura popular Joan-Miquel Merino. Lloc: Sala d’actes del Palau Alenyà.
19,00h.- Passejada internacional de gegants i grups de música vinguts de: - Steenvoorde (França)
- Diksmuide (Bèlgica); - Leganés (Madrid); - Vilafranca de Conflent (Conflent, Catalunya Nord), o anar a Badalona a la festa BADAGEGANTS 2009 - BADACENTENARIS,
amb gegants centenaris de diverses poblacions, la seva història i els balls seran els protagonistes de la festa. Un acte adherit a l’any Amades.
Diumenge, cap dubte, F1 a Montmeló, de 6 del matí a 6 de latarda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada