diumenge, 22 de febrer del 2009

La Cultura Popular a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

L’ENS, MEMBRE DEL CONSELL ASSESSOR DE LA CORPORACIÓ CATALANA DE MITJANS AUDIOVISUALS

hspace=10


El ple del Parlament de Catalunya ha nomenat el dimecres dia 18 de febrer a Josep Rafecas, membre de la Junta de l’ENS DE COMUNICACIÓ ASSOCIATIVA, com a un dels 21 membres del Consell Assessor de Continguts i de Programació de la Corporació en representació de l’ENS DE COMUNICACIÓ ASSOCIATIVA.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va néixer el 30 de maig del 1983, amb l’aprovació per unanimitat de totes les forces polítiques del Parlament d’una llei que es convertia en una de les primeres lleis aprovades per la cambra catalana.

La CCMA té la missió d'oferir a tots els ciutadans de Catalunya, en compliment del mandat del Parlament, un servei públic audiovisual de qualitat, compromès amb els principis ètics i democràtics i amb la promoció de la cultura i de la llengua catalana. La producció i difusió d’aquest servei es gestionarà amb criteris d’eficiència i buscant la màxima acceptació per part del públic.

El Consell Assessor de Continguts i Programació està integrat per vint-i-un membres, elegits pel Parlament per majoria de dos terços, entre persones de prestigi reconegut, els quals representen la pluralitat de la societat catalana. És l’òrgan assessor de la CCMA en matèria de programació i de continguts.

Des de l’ENS DE COMUNICACIÓ ASSOCIATIVA ens congratulem d’aquest fet llargament treballat, i manifestem la nostra determinació en constituir una comissió interna de seguiment i de treball col·lectiu, que faci possible que la veu i les propostes del moviment associatiu cultural català estiguin presents als mitjans de comunicació públics.

http://www.ensdecomunicacio.cat