dissabte, 18 d’abril del 2009

III Certamen Internacional de Bandes de Música “Vila de la Sénia”


hspace=10

L’acte tindrà lloc els propers dies 18, 19 i 25 d’abril a la Casa de Cultura de la Sénia.


El III Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Sénia es celebrarà els dies 18, 19 i 25 d’abril a la Casa de Cultura de la Sénia. Els dies 18 i 19 d’abril concursaran vuit bandes de tercera i segona secció. La cloenda es farà el dia 25 d’abril amb l’actuació de la Unió Musical de Tarragona i la banda de música Filharmonia.

L’Agrupació Musical Senienca (AMS) organitza per tercer any consecutiu el certamen internacional de bandes de música Vila de la Sénia, el qual tindrà el mateix format que en les dues edicions anteriors, amb la participació de vuit bandes repartides en dues seccions.

Un cop feta la selecció, les bandes de música participants són:

A la tercera secció participaran les bandes Societa Filarmónica “Giuseppe Biancalana” di Magione; i Associazione Culturale Musicale “Apollonia” de Pollina e Finale (Itàlia); Sociedade Filarmónica Gualdim Pais (Portugal); Agrupació Musical Vila de Càlig; i Sociedad Artístico Musical de Castellnovo (Comunitat Valenciana). Se celebrarà el dissabte 18 d’abril a partir de les 17 hores a la Casa de Cultura. La desfilada de les bandes es farà a les 16 h. des de l’Ajuntament de la Sénia

A la segona secció concursaran les bandes, Associação Banda 25 de Março (Portugal) Centro Instructivo Musical Santa Cecília de Yàtova (Comunitat Valenciana); i Banda Municipal de Música d’Alcanar (Catalunya), el diumenge 19 d’abril a partir de les 17 hores a la Casa de Cultura. La desfilada de les bandes es farà a les 16 hores des de l’Ajuntament de la Sénia.

Enguany, l’organització del certamen ha cregut convenient que la cloenda vagi a càrrec de la Unió Musical de Tarragona i de la Banda de Música Filharmonia. Totes dues formacions, de reconegut prestigi, posaran el punt i final d’aquesta tercera edició el dissabte 25 d’abril a partir de les 18 hores a la Casa de Cultura de la Sénia.

El concurs comptarà amb un jurat de primer ordre procedent de diferents localitzacions de la geografia mundial. Són els mestres Eugene Corporon (EEUU), Johan de Meij i Alex Schillings (Holanda).

Per a més informació:

Agrupació Musical Senienca

C/ Colomers,1

43560-la Sénia (Tarragona)

E-mail: ams@tinet.org

www.senienca.org/certamen